top of page
Huisreglement
 1. Iedereen die een reservatie maakt bij privé wellness Belle Âme verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden.

 2. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen, alsook voor het gebruik van het zwembad.

 3. Het is ten strengste verboden te roken in iedere ruimte van privé wellness Belle Âme.

 4. Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon. 

 5. Huisdieren zijn niet toegelaten.

 6. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in de sauna, stoomcabine of zwembad.

 7. Enkel drank en voeding aangeboden door ons mag worden verbruikt in de wellness. Neem geen drank of eten mee in de sauna, stoomcabine of zwembad.

 8. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de ter beschikking gestelde faciliteiten. In geen geval kan privé wellness Belle Âme aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke of materiële schade. Privé wellness Belle Âme zal ten gevolge ook nooit in gebreke kunnen gesteld worden.

 9. Privé wellness Belle Âme kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen. Omkleedruimte kan door de klant afgesloten worden tegen diefstal.

 10. Instellingen van de apparatuur worden door de klanten niet gewijzigd.

 11. Wanneer er schade aangebracht wordt aan het complex door de klant, is die verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden.

 12. Indien u het einduur niet respecteert komt onze schoonmaaktijd in het gedrang, daarom hebben wij het recht 25 euro per extra kwartier aan te rekenen.

bottom of page